Voedingsprogramma op maat

Voedingsprogramma op maat is dé stok achter de deur als u te druk bent en als gevolg daarvan kampt met gezondheidsproblemen. Tijd om verantwoord te koken en te genieten van het bereide voedsel is er immers niet meer. Vaak moet het even snel tussendoor en exact daar gaat het mis, omdat de voedingsindustrie hier de afgelopen decennia handig op heeft ingespeeld met zogenaamde ‘verse’ kant-en-klaar maaltijden en ‘to go’-concepten. Fysieke en mentale klachten die door deze levensstijl de afgelopen jaren zijn ontstaan bij mensen, worden door de Europese medische wereld bestreden met een arsenaal aan medicatie.

Zorgkosten

Zorgkosten in ons land zijn extreem hoog. 88 miljard euro wordt hier jaarlijks aan uitgegeven ofwel 5.100 euro per inwoner. Marja Hevel, voedings- en natuurgeneeskundige: “Geld dat wordt besteed voor pure symptoombestrijding, met alle gevolgen van dien voor onze gezondheid en een forse toename van de zorgkosten.

Een bedrag dat pas aan u wordt uitgegeven als u al kampt met een welvaartsziekte zoals hart- en vaatziekten, osteoporose, diabetes type 2, overgewicht, migraine of hoog cholesterol. Een illustratief voorbeeld daarvan is ‘lifestyle coaching’. Mijns inziens is dit het paard achter de wagen spannen. Veel belangrijker is het in te zetten op preventie. Maak de ‘jonge’ mensen van nu, bewust van het belang van gezonde voeding in combinatie met voldoende beweging, zodat zij later onze gezonde ouderen worden.”

Gezonde leefstijl

Gezonde leefstijl dat is het uitgangspunt. Met het One Pro-voedingsprogramma en het kookboek laten wij, als One Pro, zien hoe het anders kan en wat precies wordt verstaan onder een gezonde leefstijl. Om de glucosespiegel van mensen langdurig te reguleren is het belangrijk om elke maaltijd één proteïnesoort te combineren met groenten en langzaam verteerbare koolhydraten en de inname van snelle koolhydraten en suikers tot een minimum te beperken.

6547777

Door teveel alcohol en teveel suikers wordt het lichaam namelijk zodanig belast dat het niet meer goed functioneert en niet meer zelf kan herstellen. Met onze aanpak leert u op een gezonde wijze eten, strategisch naar een menukaart te kijken in een restaurant en heeft u al meetbare resultaten naar 2 tot 3 weken. U bent minder vermoeid, u heeft meer energie en fors minder medicatie nodig. Keer het tij en begin vandaag nog met het One Pro-voedingsprogramma.

9993222

“Geef het goede voorbeeld en verras uzelf, uw medewerkers of familieleden met een totaalpakket, bestaande uit een voedingsprogramma op maat en een kookboek van One Pro of een lezing met een proeverij, onder de bezielende leiding van een chef, én het One Pro-kookboek.”

Aanmelden voor de nieuwsbrief?

Something went wrong. Please check your entries and try again.

 

Contactgegevens


info@oneprocooking.com
0031-6-51597063
IBAN NL 71 RABO 0106571028
K.v.K. 30171645
BTW-nr: NL001886511B63

© COPYRIGHT 2021 ONE PRO COOKING ONEPROCOOKING.COM ALL RIGHTS RESERVED