One Pro kookboek

One Pro kookboek inspireert om voor uw eigen gezondheid te kiezen. Krijg controle op uw eigen lichaam en uw eigen leven, want zo krijgt u controle op alles waar u dagelijks mee in de weer bent. Als uzelf lekker in uw vel zit, kunt u andere mensen in uw omgeving inspireren om gezellig samen eten te bereiden dat het lichaam niet vermoeit en samen te genieten van elk moment aan tafel met familie en vrienden. Ga met ons op zoek naar een nieuwe balans tussen gezonde voeding en bewegen.

Eiwitten

Voor dit One Pro-kookboek heeft chef** Edwin Vinke, samen met zijn keukenteam, bestaande recepturen teruggeschreven naar slechts één eiwit. Bestaande recepturen die van oudsher met veel meer eiwitten worden vervaardigd. Koken met één eiwit per maaltijd vergde uiterste creativiteit van het hele team, omdat ze op zoek zijn gegaan naar nieuwe combinaties. Geen zware room- of botersauzen meer met boter en slagroom, maar een mousselinesaus op basis van kokosmelk en olie.

Gezondheid

Vinke: “Als team zijn we teruggegaan naar de basis en hebben we nagedacht over vragen als: ‘Wat bindt een mayonaise en hoe ontstaat zo’n binding?’, ‘Hoe wordt een romige smaak gerealiseerd?’ en ‘Hoe blijft de smaak behouden waardoor een gerecht zo geliefd is geworden?’ als er in elk gerecht maar slechts één eiwit mag voorkomen. Dit was voor het hele team een bijzonder uitdagende, maar uitermate leerzame reis. De ervaringen van deze reis wil ik in dit boek graag met u delen. Gezondheid is immers ons grootste goed en daarom wil ik dat u met uw familie en vrienden fit van tafel gaat”.

Inhoud

Inhoud van het One Pro-kookboek is lezenswaardig en uitermate praktisch. Zo zijn alle recepten in het boek, verdeeld over 12 proteïnesoorten, geschikt als ontbijt-, lunch- of dinergerecht. Het geheel wordt gecomplementeerd met heerlijke nagerechten. Het op tafel zetten van een meergangen-diner met één eiwitsoort behoort met dit boek dus tot de mogelijkheden.

9994455

Om de planning voor u te vereenvoudigen, zijn alle recepten opgedeeld in een gedeelte ‘voorbereiding’ en ‘bereiding’. De basissausen en dressings in dit boek kunnen op voorhand in grotere hoeveelheden worden bereid (en ingevroren), zodat uiteindelijk het bereiden van het hoofdrecept minder tijd in beslag neemt. Op deze wijze kan eerder op de dag, of in de dagen ervoor, al het meeste werk worden verricht. Zodra de gerechten worden genuttigd, hoeven deze alleen nog maar te worden afgewerkt. Ideaal dus als u een One Pro-maaltijd wilt meenemen.

Recepturen

Sommige recepten in dit boek lenen zich om op meerdere manieren te worden ingezet. Ter illustratie: een smoothie op yoghurtbasis, kan tevens worden gebruikt als dressing op een salade door de yoghurt in het recept te vervangen door een oliesoort. Het vinden van de benodigde ingrediënten kan soms lastig zijn. Voor sommige, moeilijker verkrijgbare ingrediënten is daarom in de voetnoot een alternatief opgenomen. Tevens bevindt zich in het boek een basis-ingrediëntenlijst, zodat u tijdens de bereiding van de recepturen alle basisingrediënten binnen handbereik heeft. Alle recepten in dit boek zijn getest door de redactie en zijn voor vier personen, tenzij anders aangegeven.

Culinaire reis

Het nieuwe kookboek verschijnt binnenkort op de markt. Volg onze culinaire reis op Instagram of Facebook op ‘oneprocooking’.

Smakelijk eten!

33333322112

Aanmelden voor de nieuwsbrief?

Something went wrong. Please check your entries and try again.

 

Contactgegevens


info@oneprocooking.com
0031-6-51597063
IBAN NL 71 RABO 0106571028
K.v.K. 30171645
BTW-nr: NL001886511B63

© COPYRIGHT 2021 ONE PRO COOKING ONEPROCOOKING.COM ALL RIGHTS RESERVED