Community

Community. One Pro is meer dan een initiatief van drie mensen. One Pro is het begin van een inspirerende reis op zoek naar een betere kwaliteit van leven. Een reis die we graag met alle professionele chefs en thuischefs in binnen- en buitenland, bedrijven en verzekeringsmaatschappijen willen ondernemen. Wilt u hier ook uw steentje aan bijdragen? Dat kan! Immers alleen als we gezamenlijk de schouders zetten onder een gezonde kook- en leefstijl, kunnen we de levenskwaliteit van mensen verbeteren. Help ons mee om mensen gezonder te maken en weer te laten genieten van al het moois dat de natuur ons biedt, op een zodanige wijze dat de natuur behouden blijft voor de generaties na ons.

Deelnemen

Zijn leefstijl en preventie leidend in uw organisatie? Dan helpen wij u graag om uw leefstijlprogramma te completeren met een gezond voedingsprogramma.

Restaurant

Bent u een horecagelegenheid en serveert u in uw restaurant een gerecht met één proteïne, dan testen wij dat graag. Voldoet uw gerecht aan dé One Pro-standaard, dan mag u het One Pro-logo op uw kaart zetten achter het desbetreffende gerecht. In ruil daarvoor krijgt u een vermelding op onze One Pro-website. Als meerdere restaurants One Pro-gerechten op de menukaart zetten, dan hebben restaurantbezoekers binnenkort de mogelijkheid om ook buiten de deur volgens deze aanpak te eten.

 

6567777

Verzekeringsmaatschappij

Bent u een verzekeringsmaatschappij en wilt u een gezonde leefstijl promoten voor al uw klanten? Dan wil het One Pro-team graag met u de verschillende mogelijkheden bespreken. In geval van samenwerking vermelden wij uw verzekeringsmaatschappij op onze website.

Bedrijven

Ziekteverzuim terugdringen in uw bedrijf en koersen op een preventieve aanpak? Dan verzorgen wij bij ondernemingen met meer dan 25 medewerkers een leefstijlevent, al dan niet in combinatie met voedingsadviezen op maat voor al uw medewerkers. Deelnemende bedrijven krijgen een vermelding op onze website.

Interesse? Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Aanmelden voor de nieuwsbrief?

Something went wrong. Please check your entries and try again.

 

Contactgegevens


info@oneprocooking.com
0031-6-51597063
IBAN NL 71 RABO 0106571028
K.v.K. 30171645
BTW-nr: NL001886511B63

© COPYRIGHT 2021 ONE PRO COOKING ONEPROCOOKING.COM ALL RIGHTS RESERVED